Blauvinger Interim-Management & Advies
Deze Blauvinger blijft nooit lang. Wel het resultaat.


Over mij

Blauvinger staat niet alleen voor mijn afkomst uit deze mooie Hanzestad Zwolle. Het staat ook voor mijn nuchtere blik, daadkracht, creativiteit en ondernemerschap. 


Door mijn commerciële en bedrijfskundige achtergrond ben ik goed in het vinden van oplossingen, het maken van plannen en het starten van acties om problemen op te lossen en invulling te geven aan een visie of een strategie waarmee resultaten en doelstellingen gerealiseerd kunnen worden. Dit heb ik in verschillende rollen, organisaties en branches met succes mogen laten zien.


In mijn projecten moet er altijd iets gebeuren. Een organisatie moet of wil van A naar B. Als Interim Manager kan ik mij onafhankelijke opstellen, zonder politieke spelletjes, angst of een erfenis uit het verleden. Alleen dan kan je medewerkers, managers maar ook directies een spiegel voorhouden en samen de weg naar vernieuwing en succes bepalen. 


Ik kan leunen op een brede inhoudelijke kennis en ervaring op het gebied van Sales, Marketing en Operations. Bij de meeste organisaties is dit meestal ook niet het probleem, maar zit de oorzaak vaak in interne processen, werkafspraken en wat ik zou willen noemen de sociale kant van organisaties oftewel de samenwerking. Daar ga ik graag mee aan de slag.  


E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn